12 Foto Terkini Rabecca Nur Al-Islam Tayang Baby Bump dan 'Buah Ranum' Untuk Peminat

Nak terjojol keluar biji mata Miss A tengok bonjolan-bonjolan yang ditayang oleh pelakon Rebecca Al Islam ni.. Nama dah sedap didengar, tapi perangai dan cara pakaian tak seperti nama.. Buat malu je, mak letak nama macam tu kat anak.

Dah lama tak dengar cerita pasal Rebecca ni kan? Haa, sebenarnya Rebecca ni tengah sarat mengandung.. Memang tiap-tiap tahun dok buat anak saja kot, bila dah tak dapat ‘job’ berlakon.. Hahaha..



Kalau rasa diri tu tak sedia lagi nak bertudung, tak payah pakai tudung la dik non oit.. Pakai baju ketat tayang tetek dan ‘baby bumb’ kat orang ramai.. Tak malu ke tayang tetek penuh susu kat orang?

Suami pun tak reti nak tegur isteri ke keluar shopping pakai baju macam tu, terjojol sana-sini.. Suka sungguh kongsi kat orang tetek ‘besar’ bini tu.. Mesti ramai lelaki yang geram tengok ‘kebulatan’ tetek Rebecca ni..


Suka sungguh pakai baju ala-ala kartun Teletubbies, melekat dan satu warna ja dari atas sampai bawah.. Memang kat rumah tak ada cermin kot, bila nak keluar tak boleh nak cermin diri dulu..


Dari masa tak bertudung sampai dah bertudung, langsung tak berubah.. Waktu bertudung seksi pakai baju sampai nak tunjuk tetek kat orang.. Dah pakai tudung ni dapat tunjuk bentuk tetek pun dah dapat satu kepuasan kot noh.

Sumber: alkisahviral


0 Response to "12 Foto Terkini Rabecca Nur Al-Islam Tayang Baby Bump dan 'Buah Ranum' Untuk Peminat"

Catat Ulasan

dzulCYBER