Tidak Masuk Akal!! Inilah gaji diterima Mat Bangla apabila bekerja di Malaysia yang membuatkan korang bengang dan mengamuk

Hati mana tak sakit bila rakyat sendiri yang mengundi dan menyokong UMNO ( Macai) akhirnya diberikan hadiah istimewa oleh Zahid Komedi dengan menutup terus peluang pekerjaan rakyat Malaysia dengan memasukkan Bangla seramai 1.5 juta orang ke Malaysia.

Lebih bodoh lagi beliau mengatakan orang Malaysia pemalas dan tidak mahu bekerja kotor. Tapi malangnya kebodohannya terbongkar apabila page king jason mendedahkan Zahid Komedi Menjadi komisyen RM1000 setiap seorang warga bangla yang dimasukkan ke Malaysia.Jadi cuba anda bayangkan berapa yang zahid Komedi dapat jika RM1000 x 1.5 juta bangla yang dimasukkan?

Jadi tak hairan mengapa seorang telah bidas zahid komedi dengan mengatakan kerja yang kotor bukan buat bangunan dan sebagainya tapi kerja yang pengotor adalah kerja menipu dan menindas rakyat Malaysia.


Bayangkan berapa ramai rakyat Malaysia yang penggangur dan makin bertambah kerana peluang pekerjaan telah ditutup kerana tamaknya Zahid untuk mendapatkan komisyen.

Jadi tak hairanlah mengapa kejadian bangla rogol bini dan anak dara orang semakin menjadi-jadi apapun cuba anda tengok sendiri gaji yang ditawarkan kepada mat Bangla ini sangat mengejutkan

Sumber: kertassputih


Mungkin ada dikalangan kita yang kerja belasan tahun pun belum tentu dapat gaji seperti ini.


0 Response to "Tidak Masuk Akal!! Inilah gaji diterima Mat Bangla apabila bekerja di Malaysia yang membuatkan korang bengang dan mengamuk"

Catat Ulasan

dzulCYBER