Masih ingat Angah Raja Lawak yang baru berkahwin kali kedua minggu lalu, korang jangan terkejut pulak lihat 4 foto anak dan bekas isteri Angah setelah 9 tahun bercerai yang amat tidak disangka-sangka

Semalam Angah Raja Lawak atau nama sebenarnya Iskandar Shah Hashim telah selamat benikah dengan gadis pilihannya, Amira Asyura Abd Razak, 20. Majlis yang berlansung pada jam 10.10 pagi 21 Februari tersebut telah berlansung di Melaka Perdana Resort Homes.

Angah Raja Lawak seorang duda telah bercerai pada 2007 dan dikurniakan seorang anak perempuan bernama Nurrina, 11 tahun hasil perkahwinannya bersama bekas isteri Yasmin.

Bekas isteri beliau pernah menyatakan pada media :


Temu ramah anak Angah Raja Lawak menerusi rancangan Melodi menyifatkan sebagai Angah seorang yang sangat baik. Anak beliau turut mendoakan agar bapanya cepat menimang cahaya mata bersama isteri baharunya.

Berikut adalah foto anak dan bekas isteri beliau :-

Sumber: buletinpantas

0 Response to "Masih ingat Angah Raja Lawak yang baru berkahwin kali kedua minggu lalu, korang jangan terkejut pulak lihat 4 foto anak dan bekas isteri Angah setelah 9 tahun bercerai yang amat tidak disangka-sangka"

Catat Ulasan

dzulCYBER