Boy Iman dedah perangai sebenar Effa, kakak Emma Maembong yang benar-benar memeranjatkan

Rasanya semua dah tahu yang Boy Iman ni sedang hangat bercinta dengan kakak Emma Maembong iaitu Effa Maembong...

Gosip ni mula kecoh diperkatakan bila dorang ni dok muatnaik gambar bersama macam pasangan kekasih kat laman sosial...

Sebenarnya Boy ni masih lagi suami orang, dia dan isteri masih dalam proses responeee penceraian.. Bila masih lagi dalam status ‘suami orang’ Boy dok muatnaik gambar bersama kekasih baru.. Netizen banyak yang memberi kritikan...

Namun, Bot tampil mengatakan yang isteri dia tahu hubungan dia dengan effa dan tak kisah mereka sering keluar.. Tapi dalam hubungan bercinta tak semuanya akan berakhir ke jinjang pelamin...


Nampaknya hubungan Boy dengan kakak Emma ni tak berpanjang, putus di tengah jalan.. Menerusi laman Facebook milik Boy, dia luahan perasaan pasal dirinya ‘dicurangi’ oleh Effa.. Yup, Effa dah curang dengan Boy...

Pedih beb cara Effa ni curang dengan Boy, tengah hangat bercinta, korang boleh terima tak awek korang pergi tidur rumah bekas kekasih lama dia.. Rumah bujang ke rumah family yang tu kami tak tahu tak jawab..


Dah jadi macam ni, Boy nampak macam dah meroyan sangat.. Terdesak nak cari awek baru baq hang.. So siapa yang rasa diri masih single bolehlah jemput-jemput berkawan dengan Boy.. haha..
Secara jujurnya, kami rasa lebih baik Boy setel dulu kes cerai dengan isteri.. 

Dah betul-betul setel kes cerai dan status ko tu pun bukan lagi ‘suami orang,’ waktu tu ko nak cari janda ka anak dara ka buat jadi awek ko, cari la Boy oit!

Sumber: penmatahitam

0 Response to "Boy Iman dedah perangai sebenar Effa, kakak Emma Maembong yang benar-benar memeranjatkan"

Catat Ulasan

dzulCYBER