Siapakah dia? Kekasih Ayda Jebat kantoi berpeluk dan bermesra

Ayda Jebat Dedah Gambar Kekasih Baru,Siapakah?|Siapakah jejaka kacak yang bergambar mesra dengan Ayda jebat? terbaru petang semalam tersebar dua keping gambar ayda jebat dengan seorang jejaka mulai hangat diperkatakan di laman media sosial.

Sebelum ini ramai pihak mendakwa bahwa ayda jebat dengan zul ariffin adalah pasangan kekasih akibat kemesraan yang di tunjukkan oleh kedua duanya memang nampak seakan tengah bercinta.Meleseeettttttt

Bagai manapun dakwaan tersebut di nafikan sekeras kerasnya oleh ayda jebat,bahwa hubungannya dengan zul ariffin hanya sebatas kawan dan dasar kerja saja.


Merisik tajuk artikel siapakah jejaka yang didakwa kekasih ayda jebat? yang nampak mesra dan juga mengenakan baju yang sama,dia adalah salah seorang anggota kumpulan Band Dari indonesia “De’Meisis bernama Nano”Melihat kepada gambar yang tersebar, jelas menampakkan bahawa kedua-dua pasangan selebriti ini sedang hangat dilamun cinta.

Bagaimanapun kepada peminat Ayda Jebat jangan panik, kerana mereka berdua bukanlah bercinta seperti yang disangkakan.

Sebaliknya mereka hanyalah pasangan kekasih dalam muzik video terbaru kumpulan De’ Meisis berjudul ‘Biar Saja’ yang menjalani sesi penggambaran sepenuhnya di Indonesia sekitar Mei lalu.

Pasti ramai peminat tidak sabar untuk melihat keserasian di antara Ayda Jebat dan Neno sebagai pasangan bercinta kan?

Sumber: ohmedia

0 Response to "Siapakah dia? Kekasih Ayda Jebat kantoi berpeluk dan bermesra"

Catat Ulasan

dzulCYBER