Pramugari dedah foto Siti Nurhaliza di bilik rehat pesawat yang amat mengejutkan

Pramugari MAS itu berjaya merakamkan tragedi tersebut ketika Dato Siti menaiki Flight pulang dari sambutan hari lahirnya di Jakarta. Hmmm…kalau segan memang tak dapatlah kan? Korang kena baca kapsyen yang last tu. Memang win!!!

Semua orang pasti tidak akan melepaskan peluang untuk bergambar atau berselfie dengan penyanyi kesayangan negara ini jika terserempak dengannya.

Lain pula yang berlaku kepada crew kapal MH717 yang dinaiki Dato Siti Nurhaliza ketika pulang dari Jakarta usai sambutan hari lahirnya kelolaan peminatnya di Indonesia.

Datuk Siti, I actually wanted to take a picture with you the moment I saw you step in the aircraft. However, you were asleep almost the entire journey and I didnt want to disturb your beauty sleep. But the moment you decided to take a restroom break, I grabbed my phone and stood by in excitement for when you step out. Thank you for using our restroom and keeping it so clean after use!

Hehehe..kalau malu memang melepas lah nak selfie kan? Tapi ayat crew kapal ini yang last memang win. Pembersih tau orangnya tok ti ni. Hihihii…

Sumber: terlajakpedas




0 Response to "Pramugari dedah foto Siti Nurhaliza di bilik rehat pesawat yang amat mengejutkan"

Catat Ulasan

dzulCYBER