Padam Muka! Page Alvin akhirnya di banned Facebook

Facebook akhirnya telah membuang page Alvin Tan, sehari selepas dia memuatnaik beberapa gambar yang menghina Islam.

Alvin Tan yang kini berada di Amerika Syarikat mengesahkan perkara itu di profil facebooknya.

"Page Facebook saya (yang telah diverified) telah disekat buat selamanya.", katanya dengan menyalahkan mereka-mereka yang melaporkannya kepada Facebook.

Blogger berusia 26 tahun itu mencetus kemarahan ramai dengan memuatnaik gambarnya yang sedang membuang air sambil memegang Al-Quran dan menggunakan halaman Quran sebagai tisu tandas.

Sumber: Siakapkeli


5 Responses to "Padam Muka! Page Alvin akhirnya di banned Facebook"

  1. Ingatkan dah kena lenyek dgn steamroll..

    BalasPadam
  2. ingat dah kajung rupanye idup lg.

    BalasPadam
  3. Laa..balasan die kne ban dgn fb je?..tu je?..tajuk gempak bukan main..baik xpayah post bende ni..orang smua nk die ni mati je..plg kurang pn cacat seumur hidup..takat balasan remeh2 mcm ni xde sape nk amik taw..sengal..

    BalasPadam
  4. x silap aq laa kt ig dia, dia ade nyatakan yg dia menghidap penyakit aids or hiv, not sure positive or negative, hmm apepon dia ttp mndpt balasan yg setimpal dgn ape yg dia lakukan, mungkin tidak di dunia, semestinya dia alam barzakh dan di akhirat, Allah menjanjikan balasan baik kpd org yg melakukan kebaikan, dan balasan buruk buat org yg melakukan keburukan. wallahualam

    BalasPadam

dzulCYBER