Akibat gadis 26 tahun ini kutuk lelaki yang berhitam dan badan berbau…Lihat apa yang lelaki 24 tahun ini lakukan kepada selepas itu amat mengerikan

JAKARTA – Gara-gara ditegur badan berbau, se0rang wanita muda mati dibunuh 0leh lelaki yang berang dengan keceluparan mulutnya ketika memberikan ‘perkhidmatan’ kepada pelanggan terakhirnya itu.

Tertuduh, Pri0 Sant0s0, 24, tidak berpuas hati dengan mangsa, Deudeuh Alfisahrin, 26, yang bekerja sebagai ‘pela-cur’ enggan melakukan hubungan s-3ks dengannya dalam temp0h yang lama.

Menurut Pri0, kali pertama dia melanggan mangsa adalah pada Mac lalu yang dikenali melalui laman Twitter sebelum bertemu muka di rumahnya.


Pada waktu itu, mangsa meminta lelaki itu melakukan hubungan s-3ks dengan cepat kerana lelaki itu merupakan pelanggan wanita itu yang terakhir. 

“Walaupun Deudeuh se0rang wanita yang cantik, tetapi saya tidak berpuas hati dengan layanannya dan merancang untuk melanggannya smeula,” kata Pri0.

Pri0 sekali lagi melanggan perkhidmatan mangsa pada Jumaat lalu dan kali ini, perkhidmatan yang diberikan 0leh mangsa jauh lebih buruk.

Lelaki itu berang apabila janda anak satu itu sekali lagi menggesanya melakukan hubungan s-3ks dengan cepat. Ditambah pula mangsa mengutuk kulitnya yang hitam serta badannya berbau.

Tindakan mulut mangsa yang celupar itu menyebabkan lelaki itu berang dan menjerut leher mangsa dengan kain sehingga mati sebelum melarikan diri.

Pri0 ditangkap 0leh pihak berkuasa pada Rabu lalu ketika sedang tidur bersama dengan isterinya di rumah mereka.


Sumber: penmerah

0 Response to "Akibat gadis 26 tahun ini kutuk lelaki yang berhitam dan badan berbau…Lihat apa yang lelaki 24 tahun ini lakukan kepada selepas itu amat mengerikan"

Catat Ulasan

dzulCYBER