AKHIR ZAMAN! Gadis 17 tahun ini terlihat begitu cantik dan jelita sekali dipandang, namun setelah melihat 5 foto seterusnya pasti buat kamu muntah dan hilang selera makan

Model cantik ini memang menawan hati untuk siapa saja yang memandangnya kan? Tapi hakikatnya, gadis comel ini sebenarnya adalah lelaki!

Kayo Satoh yang berasal dari Jepun yang popular ini telah membuat pengakuan bahawa dirinya adalah lelaki di sebuah rancangan hiburan di mana seluruh dunia boleh menyaksikan di dalam kaca televisyen. Itu pun kalau ada channel China nie kot. Haha..Apa yang menarik mengenai model ini, walaupun menyerupai wanita yang lawa dan seksi, Kayo tidak pernah membuat pembedahan plastik sama ada dalam atau luaran.

Kayo Satoh sebenarnya hanyalah lelaki kampung yang membawa diri ke bandar dan tiada siapa yang mengenalinya dan terus hidup sebagai wanita sehingga menjadi model yang popular!

Sumber: Cakapmalas

0 Response to "AKHIR ZAMAN! Gadis 17 tahun ini terlihat begitu cantik dan jelita sekali dipandang, namun setelah melihat 5 foto seterusnya pasti buat kamu muntah dan hilang selera makan"

Catat Ulasan

dzulCYBER