6 Foto penampakan aneh pada kaki Fazura yang sangat mengejutkan

Petikan dari laman mforum.cari :-

Hai, selamat bercuti untuk forumer semua. Pasti ramai yang rindu dengan Fazura a.k.a Miss Faz. Forumers cakap tak nak masuk benang pemujaan oleh @freakyskinny (betul ke ejaan nih? Jangan marah yer ) so ini benang untuk forumer yang rindu nak menghencap Fazura. Iskk macam jahanam sangat motif TT nih. Ampun

Okay, berbalik kepada so called gosip ini, TT stalk page Orang yang Paling Dibenci Retis dan Karatz Retis iaitu MissK, ada dimuatnaik gambar Fazura semasa menjadi retis undangan untuk program hLive di Astro. Fazura macam biasalah cantik tetapi kaki beliau alahai berkudis! Ada yang mengatakan gambar tersebut merupakan gambar yang telah diedit untuk memalukan Fazura tetapi ada juga peminat yang menonton program hLive mengatakan bahawa gambar itu tidak diedit.

So dengan gigihnya TT telah stalk Instagram Fazura, tak ada pun gambar-gambar yang menunjukkan kakinya. Godek-godek gambar yang ditag, eh betul lah memang kaki Fazura nampak seperti berbintik-bintik. Kenapa ye dengan kaki Fazura? Adakah Fazura mengalami alahan atau mungkin nyamuk ataupun memang berkudis? Fazura kan retis, dari hujung rambut sampai hujung kaki mestilah menjadi tilikan peminat. Jika kaki berbintik-bintik begitu, lain kali pakai sarung kaki ataupun kasut yang bertutup. Selepas insiden kimK memang ramai yang nak tunggu masa jer nak menghentam Fazura.

Jangan lupa sapu ubat dan losyen ya!







0 Response to "6 Foto penampakan aneh pada kaki Fazura yang sangat mengejutkan"

Catat Ulasan

dzulCYBER