Normah Damanhuri: Saya Buka Tudung Pun Kerana Mahu Cari Rezeki

Kenyataan pelakon yang membuka tudung kerana kerja bukan satu kenyataan popular di kalangan peminat dan pastinya ia bakal mengundang kritikan ramai yang kurang senang dengan mereka yang sesuka hati membuka dan menutup aurat mengikut keperluan.

Menyedari perkara ini, Normah Damanhuri mengakui beliau seorang manusia yang masih memperbaiki diri menjadi seorang Muslimah yang lebih baik dan tindakan beliau membuka tudung hanyalah semata mata menuntut kehendak kerja dan mencari rezeki.

“Sebenarnya saya sudah mula bertudung selepas pulang dari umrah pada tahun 2011. Tetapi saya mencari rezeki dan kalau diperlukan tidak bertudung, saya tidak boleh tolak”

“Mungkin ada yang kurang senang dengan kenyataan ini. Tetapi saya akan cuba memperbaiki diri menjadi seorang Muslimah yang lebih baik,”
jelasnya kepada mStar Online.


Terbaru, pelakon berusia 61 tahun ini dilihat tidak mengenakan tudung dan ada masanya hanya memakai selendang di kepala ketika menjayakan drama Tuan Anas Mikael yang popular di saluran Astro Ria.

Sumber: Rotikaya

1 Response to "Normah Damanhuri: Saya Buka Tudung Pun Kerana Mahu Cari Rezeki"

  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

    BalasPadam

dzulCYBER