Ini respon balas Datuk Seri Vida bila diperbandingkan dengan Datuk Aliff Syukri

Siapa tak kenal dengan dua orang pengasas produk terkenal, Datuk Seri Vida dan Datuk Aliff Syukri. Keberkesanan produk dan kekayaan yang dimiliki membuatkan mereka menjadi ‘ikon’ bagi rakyat Malaysia.

Terkenal dengan tarikan tersendiri menerusi trademark mereka iaitu Qu Puteh, barulah putihdengan dua jari di pipi dan Terlajak Laris dengan intonasi suaranya yang nyaring itu.

Mereka sering dibandingkan yang mana menjadi ‘ikon’ kegemaran netizen. Jadi, ini respon Datuk Vida…


“Saya ni dah senja”


datoserivida Salam sayang semua?.Yang mana satu sayang suka?..Saya tanya sekadar nok tahu jer..Dato Aliff usahawan muda yg patut dicontohi.Dalam usia setahun jagung..Dia dah memiliki semuanya yg diimpikan..Saya ni dah senja..Tuhan bg anugerahSebegini..Alhamdulillahhh..

Amat tertarik dengan kata-kata Datuk Vida ini, sebuah persaingan yang sihat tanpa sebarang unsur negatif dalam memajukan perniagaan mereka.

Ia patut dijadikan contoh kepada kita terutamanya dalam kalangan peniaga diluar sana.Harap mereka akan terus success dengan perniagaan mereka. Jadi, bagi korang pula, yang mana satu korang suka? *tanya soalan dalam nada ala-ala Datuk Aliff Syukri sambil letak dua jari di pipi.

Sumber: Ohbulan

0 Response to "Ini respon balas Datuk Seri Vida bila diperbandingkan dengan Datuk Aliff Syukri"

Catat Ulasan

dzulCYBER