PERHATIAN KAUM HAWA! Wanita 26 tahun ini anggap bintik hitam di ibu jarinya biasa-biasa saja dan tidak aneh, namun setelah dia berjumpa doktor apa yang terjadi kemudiannya amat mengerikan


Jangan ambik mudah dengan kesihatan diri anda, jikar mendapati terdapat perubahan pada diri, silalah periksa atau rujuk pakar kesihatan diri anda.

Bagi yang tak paham English boleh baca ringkasan cerita yang admin buat ni… Wanita ni tunjuk kat kawan dia tompok hitam kat ibu jari tangan dia dan kawan dia cepat-cepat suruh dia pi jumpa doktor walaupum bagi wanita tu mende tompok tu macam biasa je.

Apa yang berlaku semasa dia pi jumpa doktor amat mengejutkan sekali di mana doktor sahkan yang tompoh itu adalah tanda awal kanser kulit!! Ianya jadi viral (dikongsikan sebanyak 100,000 kali di Facebook) apabila dia menasihatkan semua orang untuk check dengan doktor jika ada jumpa apa-apa pelik kat kulit badan kita.


Mari baca artikel penuh dalam English di bawah:-

"That is the 26-year-old Brit Melanie Williams (with her son). She is a single mother and has managed to master family life. But one evening her up-to-this-point perfect life hits a snag. Just a few days ago she noticed a black spot on her thumb. She doesn’t suspect anything too serious and thinks it’s just some nail fungus or a hematoma. A friend pleads with her to visit the doctor. That is where the horror diagnosis hits her like a sledgehammer: SKIN CANCER. To her great fortune, the melanoma hadn’t spread yet. The doctors operate immediately, removing half her thumb. But the doctors have nothing but good news: the cancer is defeated! Under the circumstances: a miracle. She posts THIS picture with the following words on Facebook:

“See that on my thumb? Do you know what it is? Its skin cancer. This grew from nothing in a matter of weeks. I thought it was just a fungal infection or a wart. Sadly not. I’ve been lucky, the cancer hasnt spread and it’s being removed next week along with half of my thumb. This may have not been the case if I’d left it and not got it checked out. I don’t want your sympathy, I want more awareness. Therefore, please go and get any changes or growths on your skin checked out, please tell people around you to get checked as well … Ps. If anyone knows where I can get a mini hook attachment for my stubby thumb give me a shout!”

This picture and her words were shared over 100,000 times. She never expected such a reaction. And despite it all, she hasn’t lost her sense of humor. Her last post illustrates this perfectly: “If I had known that this photo would have gone viral I would have at least put some makeup on beforehand!” Nothing on this earth is so terrible and crushing as a cancer diagnosis. To have a chance to defeat the disease, one must recognize the symptoms."

Sumber: h2m9363

0 Response to "PERHATIAN KAUM HAWA! Wanita 26 tahun ini anggap bintik hitam di ibu jarinya biasa-biasa saja dan tidak aneh, namun setelah dia berjumpa doktor apa yang terjadi kemudiannya amat mengerikan"

Catat Ulasan

dzulCYBER