Bertabahlah! Masih ingat Sharifah Haslinda isteri Datuk Seri Reezal, cuba lihat 6 foto dan berita terbaru mengenainya hari ini betul-betul memeranjatkan kami

Baru sahaja ingin kembali kepada dunia lakonan, Sharifah Haslinda ataupun Lynn Al-Khaired khabarnya bakal bercerai dengan suaminya Datuk Seri Reezal Merican iaitu Timbalan Menteri Luar.

Sebutan kes mereka juga telah diadakan kira-kira jam 3 petang tadi di hadapan Hakim Syarie, Abdul Fattah Datuk Kamarudin di Mahkamah Rendah Syariah Hulu Langat. Lynn bagaimanapun tidak hadir ke mahkamah dan hanya diwakili oleh peguam beliau.

Buat masa ini Lynn tidak mahu memberikan sebarang kenyataan lanjut berkaitan isu tersebut dan sebutan semula kes mereka telah ditetapkan pada 2 Disember hadapan.

Lynn dan Reezal mendirikan rumah tangga sekitar tahun 2005. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan empat orang cahaya mata.

Erm.. agak terkejut juga kami mendengar berita ini, rasanya baru sahaja haritu menonton rancangan Datin Masak Datuk Suka dan mereka kelihatan sangat menghargai antara satu sama lain.

Sumber: Beautifulnara
3 Responses to "Bertabahlah! Masih ingat Sharifah Haslinda isteri Datuk Seri Reezal, cuba lihat 6 foto dan berita terbaru mengenainya hari ini betul-betul memeranjatkan kami"

  1. jodoh pertemuan semua ketentuan Allah S.W.T.....kita sbg hamba yg perlu menerima sbg Qada dn Qadar dn Redha dgn ketentuanNya....semoga kak Lynn tabah serta bersabar .....

    BalasPadam
  2. kalau dah dapat bertahan hampir 10 tahun, dan di seri dengan kehadiran 4 cahaya mata hasil perkongsian hidup dengan suami tersayang... tak kan pulak sewenang2 nak bercerai. Bukan suami tiada duit nak beri perlindungan secukupnya? Kesian anak2 kalau bercerai. Elok buat berbincang dan kembali bersatu.. Itu yang sebaik2nya mengikut seruan Illahi. Syurga di tapak suami, jadi tidak rugi kalau berbaik semula.

    BalasPadam

dzulCYBER