Niat hanya ingin bantu ayah hilang barang di Facebook, tapi akhirnya dihentam Netizen kerana...

Pada mulanya, niat wanita ni hanya ingin membantu ayahnya yang mengalami kerugian apabila kereta ayahnya dipecah masuk oleh pencuri dan beberapa barang berharga hilang dan dokumen penting ayahnya hilang.

Selepas itu, wanita ini mengemas kini status di Facebook ingin meminta bantuan, tetapi akhirnya lain pula yang jadi apabila dihentam netizen.. Nak tahu kenapa?

Kerana minta tolong dalam bahasa inggeris, wanita ni dihentam



Ok lah bagi yang memang tak faham tu kami translate kan ye, seorang anak perempuan ingin membantu apabila kereta milik ayahnya dipecah masuk oleh pencuri dan beberapa barang, wang dan dokumen penting hilang termasuk lah dokumen atau medical report dari HuKm mengenai penyakit cancer ayahnya. Dia berharap agar dokumen tu dikembalikan semula kerana dokumen tu amat penting.

‘Nak minta tolong cakap omputih, ingat ni luar negara ke?’





0 Response to "Niat hanya ingin bantu ayah hilang barang di Facebook, tapi akhirnya dihentam Netizen kerana..."

Catat Ulasan

dzulCYBER