MEWAH GILER! Korang mungkin tak percaya kemewahan 10 foto sekitar Majlis Cukur Jambul dan Aqiqah Puteri Raysha Jemyma

Umum mengetahui pelakon terkenal Fasha Sandha merupakan seorang isteri dan juga ibu yang sangat penyayang dan pandai menjaga rumah tangganya.

Mungkin disebabkan itu juga rumah tangganya bersama Jejai kekal bahagia hingga saat ini. So sweet you guys! Dikurniakan 2 cahaya mata sama sekali tidak menghalang dirinya untuk terus mencurahkan kasih sayang sepenuhnya kepada mahligai yang terbina.

Kali ini kami ingin kongsikan koleksi f0to anak keduanya yang sangat c0mel, Putri Raysha Jemyma di majlis keraian cukur jambul dan aqiqah.

Meriah kot kalau tengok f0to-foto yang dikongsikan oleh Fasha hasil sentuhan cam0ra arts di laman Instagram. Dengan pakaian yang dikenakan oleh pasangan bahagia ini beserta anak mereka sudah cukup menggambarkan betapa eksklusifnya majlis keraian mereka.

Untunglah Jejai dapat isteri cantik, penyayang dan anak-anak yang c0mel kan? Apa-apa pun kami doakan semoga rumah tangga mereka kekal hingga hujung nyawa.0 Response to "MEWAH GILER! Korang mungkin tak percaya kemewahan 10 foto sekitar Majlis Cukur Jambul dan Aqiqah Puteri Raysha Jemyma"

Catat Ulasan

dzulCYBER