UPDATE TERKINI: Status lucah dan biadap dari perempuan yang dera anak tirinya amat mengejutkan

Susulan kes penderaan yang berlaku pada seorang kanak-kanak perempuan berusia lima tahun oleh ibu tirinya, gambar-gambar ibu tiri dan gambar kecederaan mangsa tanpa ditapis tersebar di laman sosial.

Gambar-gambar yang dimuat naik oleh Sheila Khan itu telah dikongsi ramai pengguna Facebook dan mencetuskan kemarahan orang ramai yang berang dengan tindakan ibu tiri mangsa.

Kini, status terbaru wanita itu yang dimuatnaik di akaun facebooknya turut didedahkan kepada. Selain berbaur lucah, status ibu tiri ini juga amat biadap.

Memang sungguh mengejutkan. Korang baca selanjutnya di bawah :-



4 Responses to "UPDATE TERKINI: Status lucah dan biadap dari perempuan yang dera anak tirinya amat mengejutkan"

  1. apasal bodoh sangat tuan blog ni? dah terang2 tu akaun parody... buat fitnah x habis2

    BalasPadam
  2. Admin. Awak dpt dosa free aje sebar fitnah mcm ni. Ni bukan fb acc raisha hassan. Masya Allah.. nak sebar, tapis dulu. Tlg la delete post ni admin.. awk dah buat org lain sebarkan benda yg tak betul.. ya allah....

    BalasPadam
  3. fake akaun ni..dye dh kne tangkap..mne sempat nk buat statement sengal kt fb..

    BalasPadam

dzulCYBER