6 Tanda sebenar lelaki mahukan hubungan kelamin dengan isterinya

Biasanya jika pasangan baru sahaja mendirikan rumah tangga, pasti kedua-duanya akan rasa malu-malu untuk memulakan langkah bagi memulakan perhubungan intim. 

Jadi, salah seorang daripada anda harus faham tanda-tanda yang ditunjukkannya sekiranya dia sudah bersedia untuk beraksi. Apa kata kami serahkan tugas ini kepada si isteri? Berikut merupakan petanda yang si dia sudah tidak sabar untuk bersama dengan anda!

1. Sekiranya suami berdiri sambil mencangkukkan ibu jarinya di dalam lubang tali pinggang seluarnya (seperti mencekak pinggang), dia sememangnya sudah bersedia untuk ke katil. Itu merupakan caranya untuk menarik perhatian anda memandang ke kawasan kemaluannya.

2. Lihat pada matanya. Sekiranya dia mengalami ereksi pada mata, iaitu ketika matanya seakan-akan ‘tersenyum’ dan bahagian hitam pada mata bertukar menjadi lebih besar, dia sebenarnya sudah terangsang.

3. Dengar betul-betul suaranya. Sekiranya suaranya bertukar menjadi lebih kasar dan mendalam, itu menandakan yang suami mahukan anda.

4. Apabila pasangan mula tunduk dan sering mengurut atau memegang bahu anda, itu bermakna he wants more!


5. Dia memeluk anda dengan kasual tetapi tangannya bergerak ke bahagian bawah badan sehingga ke pinggul, itu merupakan salah satu tanda yang dia mahukan hubungan kelamin.

6. Si dia cuba kelihatan seksi seperti menggigit bibir bawahnya atau melentokkan kepalanya kepada anda, itu bermakna dia cuba menarik perhatian anda untuk ke katil!


0 Response to "6 Tanda sebenar lelaki mahukan hubungan kelamin dengan isterinya"

Catat Ulasan

dzulCYBER