Sesi Photoshoot Pertama Lara Alana Sebagai Model Majalah

Nampaknya, selepas Aaisyah Dhia Rana jadi penghias cover majalah, kini tiba giliran Lara Alana pula.

Untunglah, kecil-kecil muka dah boleh jual jadi model. Bukan calang-calang, model muka depan tu. Mek ni muka setakat keluar kat majalah sekolah je tau! Hihi.

Untuk pengetahuan peminat Lara seluruh Malaysia, Awal Ashaari ada berkongsi gambar sekitar photoshoot. Teruja betul Lara!

Walaupun si kecil ni baru berusia 6 bulan, keletahnya mengalahkan kanak-kanak usia setahun. Patutlah Lara dipilih sebagai cover majalah Glam Deco edisi April ini.

Amboiii, kecil-kecil dah diva. Gurau jela! Lucu pula kami baca kapsyen yang ditulis di IG Lara ni. Punyalah penat sampai tertidur Lara di set.

"Okay Rara nak cakap thank you, team @glamdekomy yg sgt professional dan sanggup tunggu Rara tidur masa shoot tadi haha. Can’t wait for April’s issue."

Tapi tak apa, krew produksi sanggup tunggu Lara bangun demi mendapatkan shot-shot menarik.

So, macam mana? Dah tak sabar nak beli majalah Galm Deco? Tunggu bulan depan ya.

Sumber : Ohbulan




0 Response to "Sesi Photoshoot Pertama Lara Alana Sebagai Model Majalah"

Catat Ulasan

dzulCYBER