Foto wajah anak kedua Tomok yang sangat gebu

Minggu ini banyak betul berita gembira yang kami terima. Kalau korang masih belum tahu, semalam, Tomok telah menimang cahaya mata kedua tau!

Yeayy! Arrian dah dapat adik!! Bayi lelaki seberat 3.33 kilogram itu telah selamat dilahirkan di Prince Court Medical Centre tepat jam 1.34 tengah hari.

Nah, yang kat atas itulah foto pertama cahaya mata kedua Tomok yang dikongsi melalui laman Instagram sebentar tadi.

Kalau tengok betul-betul, pipi si comel ni gebu gebas seperti abangnya juga. Kami yang geram rasa nak gomol-gomol si comel ni.

Hmm, kami sebenarnya masih ternanti-nanti reaksi Arrian menyambut baby baru ini. Mana tau Arrian ada lagu khas buat adiknya. Pasti comel!

Apapun, kami pasti little prince ini akan bijak macam Arrian jugak! Buat isteri Tomok, selamat berpantang ya!

Lihat lagi foto sini : Ohbulan




0 Response to "Foto wajah anak kedua Tomok yang sangat gebu"

Catat Ulasan

dzulCYBER