Pengguna Twitter ceritakan kisah sebenar gadis bertudung dipeluk artis Kpop

Dalam pada itu, seorang pengguna Twitter, keezm yang mengakui berada di lokasi memberitahu, apa yang berlaku adalah di luar kawalan pengacara majlis sendiri.

Ujarnya, pengacara majlis sudah memaklumkan apa yang perlu dibuat dan gadis berkenaan menjawab tanpa was-was untuk meneruskan aksi memeluk artis Kpop berkenaan.

Sumber : Astroawani



12 Responses to "Pengguna Twitter ceritakan kisah sebenar gadis bertudung dipeluk artis Kpop"

  1. xdok ke org nk tolong translate ke kite.... sdih ngoh bce bahasa mat saleeh

    BalasPadam
  2. belajar lah bahasa inggeris semua nak senang je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jika anda berilmu.. Kongsilah ilmu anda dengan orang lain.. Itu lebih baik dari anda memerli atau menghinanya..

      Padam
    2. aku kat sana, aku nampak ape yang berlaku, aku ingat ape yang berlaku, aku rakam apa yang berlaku. lelaki korea tu tanya banyak kali adakah boleh untuk lakonan semula, perempuan bertudung tu jawab tanpa ragu2, dengan memegang laki tu.

      dan, perkara mungkar* itu pun berlaku, lelaki tu cium tudung tino tu. Perempuan tu tarik lelaki korea tu dekat lagi dengan diri dia, pengara chinease tu terkezut dan suruh perkara itu untuk berhenti, tapi die tarik laki tu kuat dan pegang rapat rapat lagi dengan laki tu.oh my God*. so, ape yang korea tu bole buat bila perempuan yang beragama islam ni yang menyerah kan diri* dan maruah* dan terlupa tentang halal dan haram. kenapa korea yang bukan beragama islam tu yang dipersalahkan. semua lelaki akan buat benda yang sama jugak. bukan lelaki. bukan ade pape pon kalau lelaki tu yang hilang teruna dia, perempuan jugak yang merana*

      kesimpulannya, memg la depa ni kpop tapi depa tau jugak perkara asas pasal islam. depa tanya sebelum buat aksi tu tapi da line clear* depa pon on la*. tapi semua benda ni bodoh, penulis tu da pegi byk acara konsert tapi takde satu pon yang seteruk ni,apa yang berlaku ni bodoh...(penulis mencarut)*, dan tak sensitif. penganjur kena la tau yang malaysia ni kan negara islam atas nama*, dan perempuan tu perlula tenangkan (blank) sebab perempuan tu takkan dapat (blank). punulis mintak maap sebab cakap kasau kasau, tapi die pulak soh kite siasat sebelum bercakap kononnya kita ni detektif.

      * ditambah diatas imaginasi translator

      Padam
  3. Kesimpulan dr cerita d atas ialah perempuan tu yg nak sngt d pelok n d cium. Mak bpk pelok cium malu pulak.. hmm.

    BalasPadam
  4. the conclusion, kesian mak bapak dia jaga elok2, senang2 disentuh, dicium...public lg tu...

    BalasPadam
  5. sesungguhnya perbuatan itu terlalu memalukan sebagai seorang Islam dan bertutup aurat nye...terus lupa pada halal haram semata2 untuk di peluk di cium oleh artis pujaan di khalayak ramai...

    BalasPadam
  6. Memang xde sapa rasanya yg salahkan mat korea tu. Yg gedik, lupa diri, murah yg bertudung tu.

    BalasPadam
  7. Mana pompuan yg kene peluk nih..nnt boleh la aku peluk dia kt luar pulak..nmpak mcm mudah je....alahaii..

    BalasPadam
  8. Tak ada sapa kutuk mat korea tu. Yg kita kutuk minah2 bertudung tu. Apa masaalah nya keeeeezm?

    BalasPadam
  9. mereka nak jadi pompuan sundal agak nyer


    BalasPadam
  10. jgn2 ikut balik hotel makan si kulop

    BalasPadam

dzulCYBER