Mesej mengejutkan Shila Amzah buat Sharnaaz Ahmad selepas AJL29

Kat mana nak mula.. Shila menang 2nd place ajl29, sharnaz tweet tahniah , pastu shila dah siap wat lagu masih aku cinta tukar lirik ke tidak ku cinta. Klakar gila. Korang tepekla ig dia cepattt sapa yg pandai tuu... Dlam plan duk nak wat lagu untuk alyah plak. Wah mesti lagu edisi keciwa...

Plus, si anis alidrus mami nanaz mcm dah delete semua post yg ada nanaz.
Korang rasa apakah semua ni? Ke meols salah siasat? Kalu salah siasat ampunkan meols. Kalu post dh ada silalah report mod.

Copy & paste dari Forum Cari




0 Response to "Mesej mengejutkan Shila Amzah buat Sharnaaz Ahmad selepas AJL29"

Catat Ulasan

dzulCYBER