Foto kekasih baru Izreen Azminda?

Seronok jadi orang cantik, ada sahaja yang tak jemu mendekati. Kalau hilang satu cinta, sepuluh datang jadi pengganti.

Sebelum ini kami ingatkan Izreen dan Amar Baharin mempunyai hubungan istimewa yang boleh dibawa hingga ke jinjang pelamin tapi mungkin perkara itu tak akan jadi kenyataan memandangkan terdapat gosip baru yang mengatakan hubungan ‘persahabatan’ kedua-duanya ada masalah.

Terbaru, kami terkesima apabila melihat dua keping foto mesra acah-acah pasangan paling romantik antara Izreen Azminda bersama seorang pelakon baru.

Pada mulanya foto yang dimuat naik Izreen di Instagramnya ini langsung tak menunjukkan muka masing-masing. Macam sengaja nak bagi orang berteka-teki dan buat spekulasi. Hehe!

Tapi akhirnya identiti jejaka berkenaan berjaya diketahui apabila pelakon lelaki itu turut memuat naik foto yang sama dengan Izreen. Cuma gaya sahaja yang berbeza. Lebih mesra!
Adakah Izreen dan pelakon yang dikenali sebagai Nazrief Nazri itu sengaja mencipta publisiti atau mereka sebenarnya sedang bercinta atau hanya promosi drama terbaru?

Siapa Nazrief Nazri?

Bagi yang tertanya-tanya Nazrief ni siapa, rupa-rupanya pelakon macho badan sado mirip Fahrin Ahmad ni adalah bekas finalis Hero Remaja 2012. Nazrief pernah berlakon dalam drama Maskara, Misiku Kuza 2 dan pernah bergandingan dengan Nur Fathia untuk sebuah drama RTM.
Kalau Nazrief yang berusia awal 20-an ini mampu menerima Izreen dan anak lelakinya, tak ada masalah, kan? Eh, belum confirm lagi tapi kami yang terlebih excited. Apapun, kami doakan yang terbaik untuk Izreen dan Nazrief - Portal Ohbulan.

1 Response to "Foto kekasih baru Izreen Azminda?"

dzulCYBER