2 Foto terkini Sharifah Sakinah melentik tubuh

Walaupun bakal menamatkan zaman bujangnya tak lama lagi, nampaknya Sharifah Sakinah masih ingin mengekalkan imej seksi yang sudah sebati dengan dirinya.

Jika sebelum ini Kinah dah tayang perut dan ketiak, kali ini sekali lagi kina ‘show off’ sebahagian besar tubuhnya.

Pergh! Terkesima kami saat melihat betapa lentiknya body si Kinah ni. Kalau kami yang perempuan ni pun dah ternganga, abang-abang kat luar tu mesti bagai nak terkeluar biji mata. Betul tak?

Bila kami intai ruangan komen pula, ramailah para gadis yang mencemburui si manis ini. Iyalah, siapa taknak perut kempis bak Sharifah Sakinah. Ye tak? - Portal Ohbulan




0 Response to "2 Foto terkini Sharifah Sakinah melentik tubuh"

Catat Ulasan

dzulCYBER