7 Foto bertudung isteri Zahiril Adzim, Shera Aiyob mengejutkan

Sejak minggu lalu, ramai mula memperkatakan tentang khabar yang mengatakan pelakon dan juga isteri kepada Zahiril Adzim, Shera Aiyob kini sudah mengenakan tudung sepenuhnya selepas kesemua gambar beliau tidak bertudung sudah dipadam di laman sosial.

Berita itu disambut baik oleh ramai peminat yang suka dengan penampilan terbaru Shera Aiyob itu dan melalui Utusan Malaysia Isnin lalu, beliau kongsikan sedikit kisah disebalik penghijrahan itu.

Pelakon ini berkata yang keputusan untuk bertudung penuh ini diambil baru baru ini sahaja dan tidak ramai yang mengetahuinya dan apabila ditanya jika ada peristiwa istimewa yang berlaku mendorong keputusannya itu, ini jawapan beliau.

“Tidaklah, tiada apa berlaku sebelum saya membuat keputusan ini. Tetapi perasaan itu memang ada sudah lama, cuma baru sekarang ia berlaku. Memang saya bersyukur sangat mungkin ini janji yang sudah tertulis yang saya akan mengenakan tudung sekarang,” ujarnya.

Shera Aiyob turut berkata yang suaminya Zahiril Adzim tidak memaksa untuk beliau berubah kerna percaya perubahan perlu datang dari diri sendiri.

“Dia tidak ada cakap apa-apa, cuma saya tahu memang dia juga nantikan keadaan ini sudah lama. Mungkin ini doa dia dan saya juga. Kali pertama saya mengenakan tudung ketika keluar rumah dia cuma tanya, betul ke? Bila saya cakap ya, dia hanya senyum,” tambahnya lagi.

Sumber : Portal Rotikaya
0 Response to "7 Foto bertudung isteri Zahiril Adzim, Shera Aiyob mengejutkan"

Catat Ulasan

dzulCYBER