6 Foto seksi Mas Idayu jogging dengan protege

Mentor Legend baru sahaja nak bermula, tetapi Murai Batu dengar-dengar cerita, ada seorang Mentor ini menyesal kerana salah pilih protege dia.

Setelah menjalani beberapa latihan dan suai kenal dengan lebih mendalam, rupa-rupanya protege yang dipilih mentor itu berkepala besar, ‘attitude’ dan perasan bagus.

Nak dijadikan cerita, Mentor ini sebenarnya telah termakan nasihat rerakan Mentor yang lain memberi pendapat bahawa protege yang dia pilih itu bagus, baik dan berbakat.

Nampak tak permainan mereka nak kenakan sesama sendiri, ingatkan nak beri nasihat secara ikhlas tetapi sebenarnya ada udang di sebalik batu.

Mentor ini juga dikatakan mahu battle semula dan nak pilih protege lain yang boleh merangkul gelaran juara.

Bagi Murai Batu, sabarlah wahai Mentor itu, harap-harap lepas ni kenalah berhati-hati sebelum membuat keputusan. Kelak nanti makan diri.

MURAI BATU: Ikut Hati Mati, Ikut Rasa Binasa. KORANG RASA SAPE MENTOR TU ???

Admin: Yang pasti mummy mas idayu ratu gelek terpinggir menten bahagia dgn protegee...siap masak ..jogging together2 lagi.

Sumber asal : Blog Gossipanas



18 Responses to "6 Foto seksi Mas Idayu jogging dengan protege"

  1. dah tua pun pkai seksi2 ag,,ish3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hak msng2..biarlah..

      Padam
    2. Salah tu cik.. kita kena tegur .. kalau orang mencuri, takkan uol nak cakap hak dia nak mencuri..

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. ini lah kot punca beliau cerai dgn suami nyer

      Padam
  2. Klu da mcm ini gayanya,xmstahil bole brpeluk skatil..xkisahla da tua ke apa ke slagi kt mnusia kt ttp punyai nafsu syahwat..

    BalasPadam
  3. Tak payah nk mngata.. baca n diam.. kalau nk nasihat pm trus empunya diri.. bukan ckp2 itu ni.. jatuh fitnah lg dosa besar

    BalasPadam
  4. Seksi nak mampus ! Cepat2 la taubat.. main pegang2 sana sini

    BalasPadam
  5. Suka hati die la nk pkai ape pn..die ade kacau hidup korang ke..xde kan..die seksi ke,die pegang sane sni ke..die brpeluk ke..badan n diri die..bkn diri korang pn kn..
    so nk menghukum seseorang tu..tgk dri kte sempurna ke tdak...klu la mas idayu tu tgk komen korang..Dye ckp ADE AKU KESAH..bkn korang yg bg AKU MKN N DUIT PN..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nk sukati mmg bole tp sok kena bala n balak semua kna ngn ko2 yg baik ati suh org pkai seksi ni pon kena, so org lain ada hak untuk tegur spy x kna bala sama2

      Padam
    2. tegurlah, walau bukan secara direct. at least, kita dah dianggap menegur sesama islam. berdosa kalau kita dah nampak orang buat salah, tapi kita tak tegur. nanti kat akhirat, jenis2 orang macam ni laa yang nak tarik kita masuk neraka. nauzubillah. aku bukan alim, warak. aku bukan keyboard warrior.. tapi, aku sebagai umat islam, aku cuma mampu menegur. at least ada catatan oleh malaikat utk aku pada akhirat nanti. inn shaa Allah.

      Padam
    3. Kalau nak tunggu manusia ni sempurna untuk bagi nasihat kena tunggu Rasullullah hidup balik lah sebab hanya rasul je yg sempurna dan maksum...nasihat untuk kebaikan ni kan satu tuntutan dalam Islam...lain kali nak komen pun pakai akal tu sikit. Lagi 1,kita dok cakap "biarlah itu hak masing2 nak pakai seksi ke bogel ke".... habis tu hak Allah nak letak kat mana???...ingat Dia jadikan ko suka2 je ke

      Padam
  6. Sila lihat makna surah al-asr. Sesungguhnya, manusia itu sentiasa dalam kerugian kecuali mereka yang sentiasa nasihat menasihati untuk kebaikan. So, sesuai ke kalau orang nasihat ke arah kebaikan, u jawab macam tu?

    BalasPadam
  7. Berdoa moga dia diberi petunjuk dan hidayah....semoga belum terlambat....

    BalasPadam
  8. No komen...n tak berani nk komen.doakan yg terbaik utk dia kerana akhir kehidupan kita pun tak tahu lagi...Hidayah itu milik Allah...moga dia diberikan Hidayah.

    BalasPadam
  9. perlu taw org melayu ni de pkai bomoh. keperluan bomoh? walaupn prmpuan

    BalasPadam
  10. menegur jgn smpai mnhina yee

    BalasPadam

dzulCYBER