Ucapan romantik Alyah buat Ramli MS di ulangtahun kelahiran

Pasangan ini pernah menggemparkan industri hiburan Malaysia apabila mereka berdua disahkan sudah berkahwin semasa diserbu oleh Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) di kediaman mereka.

Tapi, kami rasa perkara tersebut seharusnya tidak menjadi masalah kerana mereka pasti mempunyai alasan tersendiri untuk merahsiakan perkahwinan yang diadakan di Batam, Indonesia itu.

Maka, seperti kebanyakan pasangan yang lain, Alyah pun mesti nak membuat ucapan hari lahir buat suaminya yang tercinta kan? Hurm..Untunglah Datuk Ramli MS dapat isteri sweet macam Alyah.

Kami pun pelik juga kenapa Alyah dan Ramli MS tak pernah mengambil gambar bersama-sama. Ada pun hanya nampak wajah Ramli MS sipi-sipi sahaja.

Tapi, sebenarnya bersikap low profile itu juga adalah satu perkara yang patut dipuji. Takdelah nanti orang cakap sengaja mahu show off kebahagiaan pula.

Apapun, kami juga nak ucapkan selamat hari lahir buat Ramli MS. Semoga terus success dalam karier! - Portal Ohbulan0 Response to "Ucapan romantik Alyah buat Ramli MS di ulangtahun kelahiran"

Catat Ulasan

dzulCYBER