Giliran Erra Fazira Official Fanpage dihack

Giliran Erra Fazira Official Fanpage dihack - Selepas fanpage Nur Fazura dihack beberapa hari lalu, tiba giliran Erra Fazira Official Fanpage di laman Facebook pula dihack. Kerja siapa la agaknya ni. Dah macam trend artis pula akaun laman sosial dihack.

Berita ini diperoleh menerusi laman Instagram Erra sendiri yang meminta pengikut dan peminatnya untuk unlike page berkenaan.

Kalau nak tahu, ada satu post yang menunjukkan suatu yang mustahil akan dimuat naik atau dikongsi oleh Erra. Apalah orang sekarang ni. Tak suka duduk diam agaknya. Dah banyak sangat kemahiran dan ilmu macam ni pula jadinya, hmmm.

 Semoga para hackers sekalian akan sedar daripada kesilapan yang anda lakukan. Baru je suka-suka tengok Gambar pose anak Erra Fazira Meletop, timbul pulak pasal berita yang tak gembira macam ni. Semoga Erra Fazira tabah dengan dugaan ini.




p/s : Semua screenshot dan tulisan artikel milik penuh BLOG GOSIPMALAYSIA

0 Response to "Giliran Erra Fazira Official Fanpage dihack"

Catat Ulasan

dzulCYBER