Fizo Omar & Mawar dikecam lagi kongsi gambar tak berbaju

Pelakon dan pengacara popular dikritik peminat gara-gara satu gambar selfie diri dan isteri yang di muatnaik di laman sosial peribadinya.

Gambar itu menunjukkan Fizo tidak berbaju manakala isterinya mawar mengambil gambar ketika Fizo sedang melakukan senaman untuk ujian kesihatan beliau dengan kapsyen.

Fizo Omar ~
Medical check up.. Dah lame xbuat benda alah ni..
Biasa la bila usia dah nak masuk 3 series ni kene la check kot2 ade part2 yg xbrape nak ok.
Soal makanan pun satu hal.bila makan xigt dunia..bila ade penyakit bru nak tepuk dahi..
Alhmdllh result hri ni ok.sihat walafiat.
Cuma stamina dah agak menurun dah..
So u all tu jgn asyik sibuk berkerja je.kesihatan kene jaga n skali skala kene dtg check n 'service' 'enjin' tu...

Biasalah peminat apa yang di muatnaik oleh seorang selebriti itu ada sahaja yang mereka tidak puas hati macam-macam pendapat dan cacian timbul, yerlah mereka konon-kononnya menasihat selebriti tersebut.

Tetapi sifat mereka lebih kepada mengkritik atau mengata dan mengeji selebriti terbabit ini dah dikira tak bagus dan dikira mengaibkan seseorang individu, walau apapun itu pendapat masing-,masing.

Sumber asal : Blog Newsredapple



0 Response to "Fizo Omar & Mawar dikecam lagi kongsi gambar tak berbaju"

Catat Ulasan

dzulCYBER