4 Foto fesyen artis wanita baru paling memukau di ASK 2014

Anugerah Skrin 2014 telah pun melabuhkan tirainya malam tadi pada jam 9.00 malam, di mana hampir kesemua artis tanah air telah datang dengan gaya dan style yang lain macam,

Anugerah skrin 2014 telah mempertaruhkan 31 kategori yang merangkumi drama, filem, penerbitan dalaman dan teknikal.

Anugerah skrin ASK 2014 ini adalah kali yang ke-15.anugerah skrin 2014 merupakan antara majlis terunggul di dalam lipatan sejarah industri tanah air yang sentiasa ditunggu-tunggu penganjurannya saban tahun kerana cetusan konsep dan identiti yang berlainan. 

Tahun ini, ASK 2014 telah memilih tema elegan dan klasik sebagai konsep keseluruhan untuk persembahan malam nanti - MYINFO4U.





7 Responses to "4 Foto fesyen artis wanita baru paling memukau di ASK 2014"

  1. Pengomen2 dewasa lah sikit orang mcm kamu lah yng akan mempercetekn pemikiran orang melayu bila kita melihat sesuatu dgn hati yng terbuka berpemandangan yng luas banyak lg perkara2 yng boleh di kentengahkn bab2 pengunaan kain ,feshen kasut dgn padanan rambut dan selanjutnya grow up man be much more responsive not only sex sex sex bila orng tu pempuan kesian.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sbb tu Allah suruh prmpuan ttup aurat sbb Dia tahu segala2 ttg lelaki

      Padam
    2. Kita nie d Malaysia adat ketimuran agama rasmi Islam...ckp byk x guna ada akal fikir sendiri...jgn biar sekular sgt fikiran tu...

      Padam
  2. rsenye plakon ni bukan islam..sume korg nk kritik..lntak la die nk pkai ape pn

    BalasPadam
  3. Die non muslim

    BalasPadam
  4. Dia non muslim... belambak lg artis melayu yg x tutup aurat, xkecoh plak... hai la dunia...

    BalasPadam
  5. Artis ni non muslim.. Nak kutuk lebih2 buat ape..yg melayu islam tu pakai terbelah jugak dikatakan cantik.. cantik... Klau nk kutuk pun kene la tahu sape org tu ape agamanyer..

    BalasPadam

dzulCYBER