22 Foto Adam Arya, anak lelaki Sasha Saidin bersunat

Haish... tak lekang mata kami dari melihat foto-foto dan video yang dikongsikan oleh Sasha Saidin sewaktu anaknya, Adam Arya mahu berkhatan semalam.

Menerusi Instagram, Sasha memberitahu Adam pada mulanya langsung tak memahami situasi yang dirinya akan dikhatankan dan hanya mengikut apa sahaja yang disuruh.

Nak tergelak pun ada, tapi comel sangat reaksi Adam yang clueless bila melihat ramai budak-budak lain lebih kurang sebayanya berbaris beramai-ramai.

Sewaktu Sasha menerangkan tentang bersunat pun Adam masih tak dapat tangkap lagi. Tapi Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar dan handsome boy ni pun nampak steady je apabila gilirannya selesai.

Sasha turut ditemani ibu dan bapanya sewaktu menghantar Adam ke program berkhatan beramai-ramai di Masjid As-Syakirin Gombak. Tak sangka kejap je anak Sasha dah besar, kan? Jom tengok gambar-gambar dan video sekitar majlis itu di bawah ini.

Sumber asal : Portal Ohbulan























1 Response to "22 Foto Adam Arya, anak lelaki Sasha Saidin bersunat"

  1. maaf tumpang lalu As'salam.. INCOME RM900 sehari.. FREE REGISTER.. tiada apa2 bayaran dikenakan.. (Kalau anda rasa program ni menipu, anda tidak rugi apa2 pun, anda tak perlu keluar modal pun kan??..) tak perlu cari orang, tak perlu jual barang.. syarat kelayakan anda ada FACEBOOK, WHATSSAP, WECHAT dan tahu guna komputer sikit2 termasuk laman sosial yang lain.. anda perlu open link dibawah dan register.. anda terus dapat USD25×3.4=RM85.00..lepas tu anda akan dapat link anda sendiri dan copy ayat2 saya ini.. paste kt fb,tweeter dan sebagainya.. setiap orang yang buka link anda, anda akan terima USD10 ×3.4=RM34.00..MUDAH kan..??anda boleh pilih samaada duit masuk ke acc bank anda atau cek dipos ke alamat rumah anda.. register PERCUMA, sila isi kat sini.. tak salah kan kalau anda mencuba kan ???
    SILA KLIK DI SINI =====>>>>http://peruserpaid.com/?ref=18448
    PerUserPaid.com Earn 10$ per 10 seconds tasks, Earn 2000$ monthly - Online Job
    peruserpaid.com

    BalasPadam

dzulCYBER