Wajah sebenar lelaki serupa UAI dalam video panas palsu

Wajah sebenar lelaki serupa UAI dalam video panas palsu - Baru-baru ini kita dikecohkan dengan penyebaran video panas Ustaz Azhar dengan seorang perempuan berdurasi 38 saat. 

Selepas video itu tersebar pelbagai tomahan telah dilemparkan kepada Ustaz Azhar Idrus ada juga yang tidak percayainya.

Kemudian orang ramai dengan Ustaz Azhar telah tampil menafikan sekeras-kerasnya video tersebut adalah ustaz Azhar dan mengatakan ada pihak tertentu cuba jatuhkan Ustaz Azhar dalam menyampaikan dakwahnya.

Ada juga mengatakan Video ini telah diedit oleh penyokong UMNO atau orang kuat UMNO dengan alasan Ustaz Azhar Pro PAS jadi mereka telah edit dan menfitnah Ustaz Azhar.

Tidak dapat dipastikan siapakah yang edit video tersebut dan menyebarkan fitnah ini yang pasti dalam video ini bukan Ustaz Azhar Idrus.


Berikut bukti yang dapat Admin Sertakan


Dalam gambar diatas terdapat perbezaan telingga Ustaz Azhar dengan Wajah yang diedit dalam video tersebut. 

Berikut dikatakan wajah lelaki sebenar dalam video panas yang tersebar.


Jadi kepada yang sebar fitnah ini anda terimalah balasanya nanti dosa dengan Allah boleh bertaubat Dosa dengan manusia selagi tidak mohon ampun tanggunglah akibatnya tambahan pula fitnah seorang ustaz yang menyampaikan ilmu agama.

Kepada rakan-rakan yang membaca dan melihat pendedahan ini mohon jasa baik anda share info ini menerusi button share yang disediakan dibawah mudah-mudahan dengan bantuan anda jenayah fitnah kepada UAI ini dapat diketahui Umun.

Sumber asal : BLOG BERITAHARIANN

9 Responses to "Wajah sebenar lelaki serupa UAI dalam video panas palsu"

 1. Org yang tidak bersalah sentiasa dalam keadaan tenang....dalam berdakwah berbagai dugaan yang perlu tempuhi...berdakwah di jalan Allah adalah yang paling terpuji..

  BalasPadam
 2. Kpd pengarah video sila take note mengenai telinga....Hahaaa

  BalasPadam
 3. Tapi kenapa pula memfitnah umno? Sedangkan kita dilaga lagakan dengan olrh satu pihak yg hina unuk memecahbelahkan dan menyerapkan perasaan benci sesama kita.

  BalasPadam
 4. Nabi Adam pon ada buat silap...inikan pula manusia biasa mcm Azhar Idrus...Napa salahkan UMNO? Ada bukti? Mungkin Israel yg buat kot...Bukti telinga? hahaha...sama je....mata aku klu bru bgn tdo sepet skt...klu da mandi baru bsr skt...sama mcm telinga ble ditindih...klu tgk gmbr mmg sm gn AI...x sama pon gn pelakon filem Perancis tu...Wallahualam...

  BalasPadam
 5. Kalau telinga bayi ye la kalau ditindih terlipat, kalau telinga org tua recoil cepat..mata sepet baru bgn tidur sebab gravity, bila kita berdiri cairan turun ke bwh..

  BalasPadam
 6. malaysians sekarang makin mengarut.

  BalasPadam
 7. Yg berbuat fitnah dan dusta itu dh tentu berdosa. Tp jgn pula kita menambah kn dosa dengan menuding jari pd suatu yg belum tentu kebenarannya.

  BalasPadam
 8. one of the actor A prophet look like UIA . french movie.... kemain jauh lagi pelanduk 2 serupa... but the girl is asian... think about it... klau tak bersalah tampil ke hadapan buat report... easy..

  BalasPadam
 9. Astarfirullhulazim-Ya Allah ampunilah segala dosa dosa kami dan tunjukkanlah kami jalan yang diredhai - kasihanilah hambamu yang diAibkan semuga Engkau Ya Allah melindungi mereka dan memberi banyak kesabaran juga hikmah disebalik dugaan fitnah juga keaiban dunia ini.

  BalasPadam

dzulCYBER