8 Gambar intim Amar Baharin dan Ramona Zamzam dalam kereta

Gambar intim Amar Baharin dan Ramona Zamzam dalam kereta - Kalau anda ni memang pengguna twitter tegar, mesti anda perasaan nama Abang Zin masih lagi disebut-sebut kan. Malah, ada yang begitu menggilai ‘Abang Zin’ sampai mengaku boyfriend bagai. Haha.

Peminat nampaknya masih tak boleh move on walaupun watak Abang Zin dilakonkan oleh Amar Baharin itu hanyalah wujud dalam drama ‘Kerana Terpaksa Aku Relakan’ yang ‘kebaboom’ ratingnya.

Ha… tapi, beberapa keping foto yang kami kongsikan bersama anda ni pasti membuatkan gadis-gadis yang mengimpikan Abang Zin bad mood seharian.

"Relax! pergi event je. Jgn ada fan club dtg attack ckp nak rampas bf/tunang/laki org lagi okeyh? @amarbaharin is safe with me bahahahhahaha???? #thisworldneedspeace."

Caption yang diberikan oleh Ramona Zam Zam ni memang win! Mahu ada yang serang Ramona sebab selfie dengan jejaka idaman Malaya ni.

Jadi, Ramona pun bagi amaran awal-awal yang dia dan Amar hanya keluar bersama untuk pergi event. Maka janganlah ada peminat yang meroyan tak tentu hala ya. Cool bebeh cool!

P/S : Gambar dan tulisan artikel milih penuh PORTAL OHBULAN.
0 Response to "8 Gambar intim Amar Baharin dan Ramona Zamzam dalam kereta"

Catat Ulasan

dzulCYBER