3 Foto seksi Erin Malek di Rootz Club KL

Baru sahaja beberapa hari lalu kami menghidangkan anda semua dengan koleksi foto kemeriahan majlis pernikahan dan persandingan Erin Malek bersama pasangannya, Farriz Fauzy. Inai pun masih di jari lagi tu.

Namun, sedang kami scroll newsfeed facebook, kami terlihat sebuah blog, Oh!Media memaparkan 3 keping foto panas Erin Malek yang didakwa mengunjungi Rootz Club KL.

Erm.. Kalau dilihat daripada wajah dan susuk tubuh, rasanya memang wanita berskirt pendek ala-ala warna krim itu menyerupai Erin Malek. Ke ada pelanduk dua serupa?

Adakah ini gambar-gambar lama yang sengaja disebarkan demi merosakkan keseronokan Erin Malek yang baru sahaja bergelar isteri orang?

Bagaimanapun, terlintas juga di fikiran kami adakah foto yang mereka terima ini mungkin sekadar salah satu babak lakonannya sahaja kan.

Yelah, sejak namanya mula menjadi sebutan menerusi drama Misiku Kuza dan juga sebagai pemenang untuk Fear Factor, Erin sudah pasti menjadi buruan pengarah drama dan filem.

Semua gambar milik penuh Portal Oh!Media dan tulisan artikel milik penuh Portal Ohbulan.




5 Responses to "3 Foto seksi Erin Malek di Rootz Club KL"

  1. minum air ape tu

    BalasPadam
  2. Artis.... nak kata apa... life style dah mcm omputeh... kahwin tu gimmick ja... kalau minum benda ni halal... takkan nak dok sekali tido sekali yg best tu nak kata tak halal...

    BalasPadam
  3. looks like edited photo.. hmm..

    BalasPadam

dzulCYBER