16 Foto adik perempuan Neelofa, Ameera bercuti di Thailand

Mesti anda semua dah tengok foto Neelofa atas katil yang dikatakan bernilai hampir RM 1 Juta tu kan?Aih. Kalau kumpul duit gaji sampai bersara pun tak tentu lagi kami dapat baring atas katil tu.Huhu.

Ha..Buat mereka yang ketinggalan, Neelofa dan keluarga sebenarnya kini berada di Phuket, Thailand dan menginap di Iniala Beach House.

Tapi, nak dijadikan cerita, adik perempuan Neelofa, Ameera dikatakan sengaja mahu showing off kekayaan mereka sekeluarga yang mampu untuk berada di tempat penginapan semewah itu.

Nah. Ringkas tetapi padat jawapan yang diberikan oleh Ameera. Kami juga bersetuju dengan jawapan yang diberikanya. Yelah, rasanya share gambar percutian tu adalah satu perkara yang biasa kan?

Malah, menerusi ruangan komen, ramai juga yang backup Ameera dan sekaligus menyelar komen-komen negatif yang dilemparkan kepada gadis itu.

Yeah. Haters gonna hate. Daripada kita layankan komen-komen negatif tu, lebih baik kita enjoytengok gambar percutian mewah mereka sekeluarga - PORTAL OHBULAN.

















4 Responses to "16 Foto adik perempuan Neelofa, Ameera bercuti di Thailand"

  1. perasan cun la budak bangang neh....muke macam bangla la weih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ke tak dpt usha bang.. haha

      Padam
  2. Org yg suka tayang muka Kt laman sosial mmg jenis lapar pujian. Drpd menayang kekayaan baik G buat sedekah jariah bg yg memerlukan.

    BalasPadam

dzulCYBER