Ziela Jalil dikecam kerana blur kan foto bahagian dada

Layak bergelar pelakon senior, ternyata nama Ziela Jalil masih lagi gah berdiri sama tinggi bersama lambakan pelakon baru yang kini membanjiri industri hiburan tanah air.

Malah, nama Ziela Jalil pun dianggap tak nak kalah dengan artis baru bila dia juga kerap kali dihambat dengan kontroversi panas. Sebelum ini wanita yang masih meletop ini pernah dikritik kerana dikatakan bergambar terlebih mesra dengan pelakon kacak, Keith Foo.

Tapi, apa yang kami perolehi menerusi kiriman aplikasi whatsapp semalam pun boleh tahan panasnya. Foto tersebut dipercayai dimuat naik oleh Ziela di laman Instagramnya semalam. Ha.. siap ‘blur’ kan baju di bahagian dada pulak tu!


Penulis pun kurang pasti apa yang mahu dikaburkan oleh Ziela Jalil di. Mungkin busana yang digayakan agak ketat di bahagian tersebut dan ia dikaburkan tersebut dilakukan demi mengelak kritikan orang ramai lagi.


Tapi, apa yang diperkatakan oleh followersnya ini ada kebenarannya juga. Daripada dok ‘blur’ kan bahagian itu, baik terus jangan upload kan?

Apapun, setelah kami tinjau Instagram Ziela, ternyata foto tersebut sudah dipada dan digantikan dengan foto di bawah. Tapi, ada pula yang mengatakan bahawa tangan dan kaki juga merupakan aurat wanita. Rujukan dari portal ohbulan.


3 Responses to " Ziela Jalil dikecam kerana blur kan foto bahagian dada"

 1. Kami membawa pasangan untuk berkahwin / poligami secara sah di pejabat Majlis Agama Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam 2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.
  Sekiranya berminat, sila hubungi :-
  DRINA DMARYA RESOURCES
  No 7 Tingkat 1, Simpang 4, Teluk Pulai Klang.Selangor
  (Atas Kedai Kek Bee's)
  Tel : 03-33745230/ 013-3311606/0136312803/0169100809
  sekiranya kami dalam THAILAND WATSAP ke no : 0169100809
  WEB KAMI :
  kahwinthaibest.blogspot.c0m
  drina1998.blogspot.c0m

  BalasPadam
 2. Pakai tudung dah elok molek daaah. Moga terbuka pintu hati utk betul2 tutup aurat, longgarkan, labuhkan...

  BalasPadam

dzulCYBER