Penjelasan Ziela Jalil kontroversi gambar bahagian dada dikaburkan

Semalam, kecoh pulak laman Instagram bila penerbit terkenal, Ziela Jalil bertindak memuat naik foto dia memakai baju kurung yang telah di‘blur’ kan bahagian dadanya.

Dek kerana itu, ramailah peminat-peminat Ziela yang bertanya mengapa dia bertindak sedemikian. Malah ada juga yang menyarankan daripada cover-cover baik tak payah muatnaik.

Apapun, kami faham, mungkin bila bahagian itu dikaburkan, ia seperti mengundang perasaan ingin tahu, apa yang ada pada foto tersebut, tak gitu?

Hari ini, menerusi laporan Harian Metro, Ziela berkata dia pelik dengan provokasi ditimbulkan pihak tertentu yang disifatkan untuk menimbulkan kontroversi.

Baju jarang? Bukan jarang sebenarnya. Baju itu nampak dada jadi saya ambil tindakan untuk kaburkan bahagian dada sebelum muatnaik gambar itu di Instagram.

Tapi nampaknya sesetengah orang kita ini memang suka tengok gambar yang tak dikaburkan itu. Selepas itu nak kritik dan hentam pula.

Hmm, pada kami adatlah menjadi selebriti, walau sekecil zarah pun kesilapan selebriti, pasti mereka akan nampak. Orang terkenal kan, mesti dapat perhatian. Kredit kepada ohbulan.


1 Response to "Penjelasan Ziela Jalil kontroversi gambar bahagian dada dikaburkan"

dzulCYBER