6 Gambar wajah sebenar Syazwani, kakak Eina Azman

Masih belum terlambat kiranya untuk mengucapkan tahniah buat dua selebriti wanita tempatan, Atilia dan Eina Azman yang telah melangsungkan pernikahan mereka pada 31 Ogos lalu.

Seronok kan tengok orang lain bercinta sekian lama dan akhirnya naik pelamin dengan orang tersayang?

Tapi apa yang tak best, ada pula suara-suara sumbang mengkritik majlis penyatuan hati Eina atau nama sebenarnya Ainur Syakina dan pasangannya, Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Harden.

Bukan setakat wang hantaran sebanyak RM70,000 dan kereta Chevrolet Camaro yang dijadikan isu. Di Facebook pula, ramai mempersoalkan konsep majlis pernikahan Eina dan pasangannya apabila melihat pelakon itu cantik mengenakan busana perkahwinan budaya lain.

Manakala di Twitter pula, gelaran Datin Paduka yang baru digalas Eina sejak mengahwini suaminya itu membuatkan ramai yang tak senang duduk. Siapa tak jealous, baru 19 tahun kot.

Apa yang kelakar, rata-rata remaja perempuan di laman sosial tersebut mengatakan di usia Eina sekarang, mereka masih terkial-kial cari duit dan belum hidup sempurna. Untung sungguh jadi Eina Azman.

Sekadar mengimbas kembali, pasangan ini dinikahkan sendiri oleh bapa Eina, Azman Abdullah dan disaksikan Penolong Pendaftar Nikah Cerai dan Rujuk, Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan, Zulkapili Abdul Mutalib serta abangnya di Hotel Grand Hyatt, Kuala Lumpur.

Di sini, penulis ingin berkongsi enam keping gambar sensasi Syazwani, kakak Eina Azman yang cun melecun. Eina Azman ialah anak bongsu di dalam keluarga.








14 Responses to "6 Gambar wajah sebenar Syazwani, kakak Eina Azman"

  1. macam emma maembong muka dia....

    BalasPadam
  2. keduanya macam nenek kebayan ..dagu panjang e..botoks kott

    BalasPadam
  3. mcm ni editor kata lawa??? nenek aku lgi lawa

    BalasPadam
  4. tok aku lagi lawa

    BalasPadam
    Balasan
    1. mana gambar tok nya?nak tengok

      Padam
    2. Tok kau Tue pondan ke,kau kata tok kau lawa😛

      Padam
  5. dah knp rambut tu kaler camtu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Perasan nk jadi minah saleh celop! Tak x jadi daaa...failed!

      Padam
  6. Kalau muka mcm Neelofa ke, Nora Danish ke..ye betul lawa..natural beauty..ini lawa syok sendiri jek...berangan nk nmpak mcm minah saleh...tu yg rambut karat semacam...Klau betul2 mix xpe laa..heeheheee

    BalasPadam
  7. Mcm Ema Maembong? No laaa..jauh sama sekali. Ema is wayyyyyy prettier than her. Ema tu sah2 ada darah kacukan Scottish...ini minah, Melayu temerloh daaa..Aku pernah dulu terjumpa ngan family diorang masa kami kecik2..Mak dia Amy Roshaida, bapak diorang Azman..bapak diorang dulu pernah sama2 belajar kat USA ngan mak aku..mak aku kata, bapak dia dulu masa kat USA ala2 alim sket laa...tak suka tgk pompuan2 Melayu yg belajo kat US pakai sexy2 masa..hahaha, tp kesian, tgk apa dah jadi ngan anak2 sendiri...seiingat aku, adik beradik Eina ni dulu comot2 je, buka kategori kanak2 comel (sorry to say, but it was true)...dah besar ni baru nmpak comel sket laa, sbb dah pandai makeup tebal2 kot..hahahaha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Emma maembang kuat curang lah


      PUI......

      Padam

dzulCYBER