6 Foto pendedahan mengejut ibu bayi dianiaya Taska Temanku, Menara PJD

Pendedahan mengejut ibu bayi dianiaya Taska Temanku, Menara PJD - Seorang ibu kepada bayi yang dianiaya di Taska Temanku, Menara PJD telah membuat satu pendedahan mengejut di laman sosial. Artikel tersebut telah dikongsikan oleh blog mymediahubonline.

Mari baca pendedahan panjang lebar wanita terbabit di bawah. Untuk pengetahuan, semua maklumat ini adalah milik blog mymediahubonline dan penulis hanya mengambil screenshots blog tersebut dari awal artikel hingga akhir.















Kredit kepada : Blog mymediahubonline

5 Responses to "6 Foto pendedahan mengejut ibu bayi dianiaya Taska Temanku, Menara PJD"

  1. Sebab tu sy resign dari kerja kerajaan..sy sanggup demi anak..

    BalasPadam
  2. Saya pn sanggup berhenti kerja sbb nk jge ank.tak kisah la org hina kite tak kerja pn

    BalasPadam
  3. X pyh keja la. Nk harap org jaga ank kita mcm kita jaga, mmg la susah. X sama.

    BalasPadam
  4. saya penah kena jugak.hari pertama krj lps pantang htr ank kedua yg umurnye baru je 2bln ke taska tmpt sy ni.half day je sbb ptg tu kena bwk g klinik.masa ambik xperasan sbb anak pakai mitten.masa kt klinik bukak mitten tgk kuku anak dh tkopak.skit lg nk tercabut.geram sgt.mmg saya xmaafkn org yg buat mcm tu kt anak saya.

    BalasPadam
  5. Makin takot pulak sy nk hantar anak ke taska.sekarang mak sy jage anak sementara tgu sy berhenti keje lepas raya.sy pun sanggup bhenti kje demi anak.xsmpai hati nk bgi org jage,nk buat kje pun hati xtenang.memang susah nk dpt org yg jage baik n sayang anak kte.

    BalasPadam

dzulCYBER