Isteri Ezany Nizarif dilarikan seseorang pada waktu subuh

Gempar Lizda Nuryanti, isteri Ezany Nizarif ghaib dari rumah waktu subuh - Berikutan tindakan Lizda Nuryanti, isteri Ezany Nizarif tidak pulang rumah sejak empat hari lalu, aktor itu telah membuat laporan polis.

"Pada hari Khamis, 17 Julai yang lalu, saya terjaga daripada tidur kira-kira jam 5.30 pagi dan saya mendapati isteri saya tiada. Pintu bilik terbuka, pintu rumah pun tidak berkunci. Saya lihat kunci rumah yang selalu dia bawa pun ada di rumah. Saya cuba hubunginya tetapi gagal. Saya tidak tahu apa yang berlaku," demikian dakwa pelakon Ezany Nizarif, 41, mengenai satu laporan polis yang dibuatnya semalam.

"Saya buat laporan itu untuk tujuan keselamatan dan saya sendiri tak tahu apa status isteri saya sebenarnya. Sama ada dia menghilangkan diri, dilarikan, diculik atau sebagainya. Saya tak tahu isteri saya ke mana. Tapi ada sumber yang memberitahu saya, orangnya adalah seorang wanita.

"Dia telah menghantar mesej kepada saya menerusi laman Facebook dan mengatakan suaminya ada hubungan dengan isteri saya. Sudah lebih empat hari dia menghilang, jadi bila saya buat laporan polis, saya harap pihak berkuasa dapat menjalankan siasatan lanjut."


1 Response to "Isteri Ezany Nizarif dilarikan seseorang pada waktu subuh"

  1. Kalau isteri berani bertindak spt tu... Tak payah lahnak berharap.... Ucapkan Alhamdulillah sajalaah...

    BalasPadam

dzulCYBER