Lagi 5 gambar wajah sebenar isteri Bade, madu Erma Fatima

Gambar wajah sebenar isteri Bade, madu Erma Fatima - Kalau sebelum ini, hanya sekeping gambar yang memaparkan wajah isteri baru Bade, madu Erma Fatima telah dikongsikan kepada umum. Gambar tersebut bagaimanapun kurang jelas dan sukar untuk mengecam bagaimana bentuk raut wajah sebenar Aida Abdul.

Sebentar tadi, portal myartis telah berkongsi lima keping gambar isteri Bade Haji Azmi yang dikahwininya pada April lalu. Memang cantik dan jelita orangnya. Apa yang menarik, Erma Fatima turut merestui pernikahan mereka malah memberitahu dia tiada kuasa untuk menghalang ketentuan jodoh yang ditetapkan Allah.4 Responses to "Lagi 5 gambar wajah sebenar isteri Bade, madu Erma Fatima"

  1. walaupun hak lelaki kawin 4, dan isteri pula membenarkan. Namun sebagai manusia yang fitrahnya ada perasaan, ada cinta yang tak boleh digadai, saya rasa pelakun ini mesti sangat sangat sedih. pernah digosip masa muda dulu suaminya juga dicintai oleh seorang pelakun perempuan lain tetapi dirinya yang terpilih. saya doakan anda sentiasa bersabar menghadapi kehidupan sehingga akhir hayat. saya nampak anda di spain ketika penggabaran.

    BalasPadam
  2. FITRAH KAUM LELAKI BILA SUSAH BERSAMA ISTERI BILA SENANG MENCARI YANG LAIN. DAN YANG PALING SAYA BENCI FITRAH KAUM PEREMPUAN SEKARANG DAH XKISAH LELAKI ITU SUAMI ORANG SANGGUP RUNTUHKAN RUMAHTANGGA ORANG DEMI HARTA..KALAU BERKENAAN CINTA DIKATAKAN MEREKA MEMILIH SUAMI ORANG HANYA TIPU BELAKA..CUBA DAPATKAN SUAMI ORANG YANG HIDUP SUSAH MELARAT TU...ERRMMMM TENTU KORANG TAK NAK KAN.. BAGI KAUM LELAKI INGATLAH PENGORBANAN SI ISTERI.. NASIB SAYA SAMA MACAM KAK ERMA BEZANYA SAYA AMBIL JALAN UNTUK BERCERAI SAHAJA...TETAPI JIKA DENGAN ISTERI BARU SI SUAMI SANGGUP BERHABIS DUIT UNTUK MENJAGA ISTERI MUDA..ITULAH FITRAH DUNIA SEMUANYA HANYA SEMENTARA TIDAK KEKAL..HARAP KAK ERMA BERSABAR KERANA DISEBALIK KESABARAN SEORANG ISTERI ADA HIKMAH YANG ALLAH BERIKAN KEPADA KITA..

    BalasPadam

dzulCYBER