Gambar hari-hari terakhir sebelum Izreen Azminda diceraikan suami

Gambar hari-hari terakhir sebelum Izreen Azminda diceraikan suami - Berita penceraian Izreen Azminda dan suaminya, Muhamad Riza Baharuddin antara gosip yang paling hangat diperkatakan di laman sosial ketika ini selepas ia disahkan dalam laporan akhbar Berita Harian semalam.

Punca Muhamad Riza melafazkan cerai secara terburu-buru di lokasi penggambaran pada 16 Mei lalu tidak diketahui namun simpati mungkin ramai kepada Izreen Azminda kerana beliau dimalukan di hadapan beberapa kru produksi dan pelakon lain.

Apa yang jelas, pasangan ini dilaporkan tiba-tiba bertengkar sebaik sahaja jurukamera produksi itu sampai ke set penggambaran dengan memandu dari ibu kota. Memang satu pengalaman tragis buat Izreen atau nama sebenarnya Izreen Azmindar Mohd Aznam, 29.

Berikut ialah beberapa keping gambar pelakon jelita itu bersantai dan berseronok bersama di hari-hari terakhir sebelum kes penceraian mereka diketahui umum. Kredit kepada portal rotikaya.0 Response to "Gambar hari-hari terakhir sebelum Izreen Azminda diceraikan suami"

Catat Ulasan

dzulCYBER