Gambar ekslusif Dyana Sofya ketika kanak-kanak

Gambar ekslusif Dyana Sofya ketika kanak-kanak - Sejak Dyana Sofya diumumkan sebagai calon DAP untuk pilihanraya kecil di parlimen Teluk Intan, anak kepada bekas setiausaha UMNO Ipoh itu mendapat menjadi sebutan hangat orang ramai di laman sosial, blog, akhbar dan dari mulut ke mulut.

Tidak cukup dengan pelbagai pendedahan tentang identitinya, Dyana turut menjadi sasaran fitnah pro-BN yang bukan sahaja menjejaskan imej beliau sebagai peguam dan bekas pelajar UiTM malah turut melibatkan maruahnya.

Bagaimanapun, penulis sangat kagum dengan si gadis berusia 27 tahun ini kerana tidak memperdulikan tomahan yang diterima dan hanya bersikap terbuka dikritik dan memberikan jawapan sesuai dengan pertanyaan yang diajukan.

Untuk mereka-mereka yang belum pernah melihat gambar Dyana Sofya sewaktu kanak-kanak dulu, apakata layan sekeping gambar comel beliau di bawah. Waktu kanak-kanak comel tapi bila dah dewasa setiausaha Lim Kit Siang ini kelihatan begitu jelita sehingga mendapat pujian dari Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin.0 Response to "Gambar ekslusif Dyana Sofya ketika kanak-kanak"

Catat Ulasan

dzulCYBER