Fesyen Felixia Yeap di ABPBH 2013 mengejutkan ramai artis seksi lain

Fesyen Felixia Yeap di ABPBH 2013 mengejutkan ramai artis seksi lain - Acara berprestij yang ditunggu-tunggu iaitu Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2013 telah berlangsung dengan jayanya malam tadi di Dewan Plenari, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC).

Menampilkan beberapa kejutan dalam keputusan senarai pemenang anugerah, acara karpet merah juga turut ada kejutannya tersendiri.

Antara yang paling menarik perhatian peminat ialah penampilan ekslusif bekas model seksi Malaysia, Felixia Yeap yang amat anggun dan menenggelamkan penampilan seksi artis-artis lain.

Felixia Yeap dengan bersahaja menggayakan tudung labuh dan baju kurung longgar yang cantik sehingga wanita berusia 27 tahun itu kelihatan seperti seorang muslimah. Menerusi laman sosial facebook, ramai peminat memuji beliau dan menyindir artis lain yang mengenakan pakaian agak terdedah.




14 Responses to "Fesyen Felixia Yeap di ABPBH 2013 mengejutkan ramai artis seksi lain"

  1. baju kurung ngan jubah pun tak tau nak beza... huh..

    BalasPadam
  2. Artis malaysia yang islam bukan main lagi seksi, Felixia yang belum peluk agama islam dah tutup aurat, :’(

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah...bidadariku...

    BalasPadam
    Balasan

    1. Felicia...tak payah nak show-off to muslim...non-muslim pun tak senang hati.mmg bagus tutup aurat but u think u bagus sangat like dat?!!!!!!!!!!!!!!!...uuuuwwwexxxxxxxxx

      Padam
    2. Bila Tuhan nak bagi petunjuk, no one can deny the petunjuk, even if you are the most powerful man on earth. Benda baik ni biasanya memang akan ada tentangan dari makhluk Tuhan yang punya penyakit dalam hati

      Padam
    3. yg ada fikiran -ve tu mungkin dy sdri belom menerima hidayah agaknya...hidup harus +ve utk benda2 baik, kalau sebaliknya tu maknanya somethin wrong somewhere...

      Padam
  4. Tumpang lalu :)
    Especially for student or even org yg dh brkerja yg nk cri duit lebih. Jom join sy dgn 1whp. Modal just RM55. Tak rugi langsung. Dengan RM55 ni boleh menjana pendapatan sehingga RM500+ dalam seminggu. Kene rajin & usaha sikit je.
    Kelebihan join 1whp
    - Bkerja melalui laman sosial
    - Merupakan affliate programe & unilevel marketing
    -Selalu dpt bonus. Skg plak 1whp ade bonus 1st customer dpt RM150! Lumayan kan? Modal just RM55 tp dh dapat RM150 . Ini bukan propa ;)
    Mulakn bisnes anda dgn Add wechat ID saya: Syadiela .
    Segala pertanyaan akan dilayan dengan segera. ^_^

    BalasPadam
  5. Orang kita tk sedar2 lagi..... Nauzubillah

    BalasPadam
  6. Tudung tidak wajib kerana ia tiada dlm Quran. Tudung berasal dari Bible. Sila buat rujukan. Di dalam Quran hanya menyatakan menutupi dada. Sebab zaman jahilliyah dulu wanita2 berpakaian menunjukkan buah dada mereka.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bijaknya.klu xwajib knp ramai org muslim ppuan btdung smta2 nk patuh pd syariat islam.kmu ni klu ilmu sejengkal d dada jgn pndai2 bri komen sbgni tntg agama org laiin..

      Padam
    2. Tudung memang tak wajib tapi tutup aurat
      itu yg wajib........

      Padam
    3. Jgn pandai2 tafsir al'quran,,, kalau ilmu panjang sejengkal.............neraka jahannam padahnya. Dan cukup sembahyang 2 waktu, puasa dan zakat. ??dah lengkap jaga silaturrahim?..dah ckup bakti kpd kedua ibu bapa???.....Bawa muhasabah diri dulu....

      Padam

dzulCYBER