Fesyen belahan peha Raja Ilya di ABPBH 2013 antara paling seksi

Fesyen belahan peha Raja Ilya di ABPBH 2013 antara paling seksi - Setiap kali sesebuah acara berprestij berlangsung pasti ada acara karpet merah akan diadakan sebelumnya. Tidak terkecuali Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2013 yang baru sahaja melabuhkan tirainya semalam dengan gilang-gemilang.

Penampilan setiap pastinya antara yang paling menjadi perhatian peminat di laman sosial. Kalau ada fesyen pakaian yang digayakan dirasakan terlalu terdedah, ia akan menjadi topik diperbincangkan peminat.

Dalam ABPBH 2013 kali ke-27, selain Zila Bakarin penampilan pelakon filem Appalam, Raja Ilya atau nama sebenarnya Raja Ramilah Raja Mohd, juga mencuri tumpuan apabila tampil dengan gaun ketat berwarna biru yang nipis dan mempunyai belahan pada bahagian peha.

Pada penulis, fesyen yang digayakan beliau memang amat sesuai dan menonjolkan kecantikan bentuk badannya. Jelas, aktres berusia 28 tahun itu telah membuat pilihan tepat walaupun agak terdedah di mata pemerhati hiburan.3 Responses to "Fesyen belahan peha Raja Ilya di ABPBH 2013 antara paling seksi"

  1. Sundal blakang paxen

    BalasPadam
  2. Tk kenal pun dia ni.... Sape ekkk?

    BalasPadam
  3. Ada orang Islam panggil orang sundal...solat ke awak tu? Takut sikit pada Allah nak panggil orang mcm tu dek oii.

    BalasPadam

dzulCYBER