Wajah lelaki yang edit gambar Datin Rosmah jadi mayat hancur

Wajah lelaki yang edit gambar Datin Rosmah - Pemilik facebook AfiqKL town telah mendedahkan gambar wajah seorang lelaki yang dikatakan bertanggungjawab menyunting gambar Datin Seri Rosmah yang dipadankan dengan satu mayat hancur yang mengerikan.

AfiqKL town juga memberi amaran dengan menyatakan rakyat akan bertindak terhadap lelaki ini jika kerajaan tidak mengambil tindakan ke atas lelaki terbabit. Kata AfiqKL town lagi :-

"Ni la muka barua yang edit gambar Datin Rosmah mayat hancur kononnya disebabkan pesawat yang dinaiki PM yang pulang daripada Perh Australia terhempas di Lautan Sumatera Selatan. Maklumat peribadi dan nombor telefon kita dah dapat. Rakyat akan bertindak jika kerajaan tidak bertindak."

"Itulah salah satu sebab admin benci kepada pembangkang. Duk cerita bab agama, duk kapir kan orang sana sini tapi cara mereka tidak menunjukkan apa yang mereka cakap! Mohon di sebarkan gambar barua ni." - blog celahgeleger


14 Responses to "Wajah lelaki yang edit gambar Datin Rosmah jadi mayat hancur"

  1. muke dah la hodoh..perangai lagi mcm sial!!puiiiiiihh!!!

    BalasPadam
  2. bila sel2 otak x dapat berhubung

    BalasPadam
  3. Tu diaa..awat teruknya perangai budak ni??
    Tapi prempuan yg budak ni edit lg teruk perangai dia...
    Cepat pi repot kt Ali Tinju..mesti dia buat PC pya..pstu si gemok pakai beret pn tumpang sekaki..hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. due due prangai macam hampeh sebenarnya,,org x kn mula buat taik,,klau xder org lain yang mulakan,,. :) ,,mohon jasa baik lha erk??

      Padam
  4. Admin jgn terus melabel budak ni as pembangkang. Mungkin penyokong BN yg tak suka his lady. Dan apa yg budak ni lakukan mungkin tak berkait langsung ttg politik. Admin ni......Asal tak elok semua pembangkang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang pon dari pembangkang

      Padam
  5. betul tu...semua bnda nak kaitkan pembangkang,,,,cube la selidik dulu sebelum melabelkan org....kalu admin ni duk menuduh mcm tu..admin pon same ngn budaz tu kan :).....

    BalasPadam
  6. Kata2 gak mamat ni dah melampau tp jgn dok kata pembakang nih kapiqq pulak.. bn by

    BalasPadam
  7. apa kaitan gn pembangkang ye admin??..mamat ni org2 besar PKR ke?..hairan..

    BalasPadam
  8. Bah macai syg benor bininye

    BalasPadam
    Balasan
    1. same la mcm bapak ko sayang mak tiri ko

      Padam
    2. susoooo...nare

      Padam
  9. astagfirlullah

    BalasPadam

dzulCYBER