Peminat geram tengok mat salleh peluk Nelydia Senrose

Peminat geram tengok mat salleh peluk Nelydia Senrose - Komen negatif dari peminat memang tidak pernah terlepas kalau ada foto-foto yang sedikit sensitif melibatkan selebriti kesayangan mereka. Itulah juga situasi yang sedang dialami oleh pelakon sensasi, Nelydia Senrose.

Sekeping foto Nelydia sedang dipeluk oleh mat salleh bernama Mariosalvatori yang merupakan Executive Vice President of LFASIA, membuatkan segelintir peminatnya geram dan tidak senang. Mereka kemudian meninggalkan komen-komen yang agak negatif dan berbaur sindiran.

Bagaimanapun, ada juga pengikut Nelydia yang menyokong tindakannya sebagai tidak keterlaluan dan meminta rakan lain yang berfikiran sempit agar tidak sesuka hati menghukum orang.


Bukan mudah untuk bergelar artis popular. Ada sahaja pihak tidak bertanggungjawab mencari-cari peluang keemasan untuk menjatuhkan imej dan reputasi seseorang selebriti itu. Pastinya, Nelydia sudah sedia maklum akan perkara ini dan tidak mahu mengambil pusing dengan kritikan pengikut-pengikutnya di Instagram.


0 Response to "Peminat geram tengok mat salleh peluk Nelydia Senrose"

Catat Ulasan

dzulCYBER