10 Foto fesyen Teletubbies bertudung Rebecca Nur Al Islam

10 Foto fesyen Teletubbies bertudung Rebecca Nur Al Islam - Umum mengetahui pelakon terkenal, Rabecca Nur Al Islam telah mengambil keputusan untuk berhijrah beberapa bulan lalu selepas mendapat hidayah.

Bagaimanapun, penampilan beliau ketika menghadiri sebuah majlis sambutan hari lahir seorang rakan di sebuah hotel terkemuka ibu negara mengundang kejutan para peminat di laman Instagram Rabecca. Ini kerana busana yang dikenakan pelakon itu seakan tidak sesuai dengan imej bertudungnya.

Susulan itu, peminat mula meninggalkan komen-komen berbentuk teguran dan sindiran kepada Rabecca sehingga ada yang menyamakan penampilan beliau tidak ubah seperti watak kartun Teletubbies.
3 Responses to "10 Foto fesyen Teletubbies bertudung Rebecca Nur Al Islam"

  1. setiap apa yg kita lakukan semuanya bergantung pada niat.... niat bertudung adakah kerana fesyen... org bertudung kita pun bertudung.. ataupun kerana menutup aurat.. lillahita'ala

    BalasPadam
  2. belah cipap pon leh nampak.adoii.rosak cara ko bertudung.mohon baiki pakaian tu, tudung cantik dah.

    BalasPadam
  3. semoga diberi petunjuk dan hidayah..dan juga perlu berusaha memperbaiki apa kah sebenarnya yang dituntut dalam islam tentang cara menutup aurat.Dalam islam menutup aurat bukan lah sekadar menutup rambut shj..sekadar perkongsian..maafkan atas teguran hamba ini..

    BalasPadam

dzulCYBER