Luahan sedih isteri kepada pramugara pesawat MH370


Luahan sedih isteri kepada pramugara pesawat MH370 - Misteri kehilangan pesawat MH370 sudah terjawab semalam selepas Perdana Menteri mengesahkan ia terhempas di kawasan terpencil Selatan Lautan Hindi.

Pengesahan itu menyebabkan ramai keluarga mangsa terkejut dan menangis kerana tidak dapat menerima kenyataan kehilangan orang yang disayangi.

Salah seorang ahli keluarga yang amat terkesan dengan tragedi itu ialah Intan Maizura, isteri kepada salah seorang pramugara pesawat MH370. Mari baca screenshot luahan panjang lebar beliau menerusi akaun Twitternya.

1 Response to "Luahan sedih isteri kepada pramugara pesawat MH370"

  1. Puan yang sedang dukalara . Alhamdulillah , segala puji bagi Allah dan nabi Muhammad s.a.w pemberi syaafaat di kemudian hari , Allah nyata memberikan kemuliaan dan meninggikan darjat dalam diri-puan sehingga tuhan mencabut nyawa suami puan dalam syahid dan ' Najib Tun Razak dan angkatannya' telah terdakwa dan tertuduh oleh puan untuk menjadi penyebab suami puan menerima syahid . Soalan dalam benak puan akan mengurangkan nilai pahala yang bakal puan terima di dunia ini . Astaghfirullahlah . Instighfarlah banyak-banyak . saya sendiri menerima kemalangan dalam hidup lebih dari peristiwa ketidaktentuan yang puan alami , tetapi hati gelap saya menerima cahaya dari ilahi . terang dan redha menerima ketentuan . janganlah puan membuka bisikan syaitan-syaitan politikus malaysia ke telinga kanan puan . DIA TELAH KEMBALI DAN TELAHPUN DAPAT MELIHAT SEBAB DAN ANGKARA PERISTIWA SEBENAR YANG BERLAKU ADALAH KEHENDAK ALLAH .

    BalasPadam

dzulCYBER