Gambar kekasih baru Sam Bunkface yang cantik dan seksi

Gambar kekasih baru Sam Bunkface yang cantik dan seksi - Dah lama kita tak dengar cerita tentang kisah cinta rockstar bernama Sam Bunkface yang juga abang kepada pelakon cantik Siti Saleha.

Kali terakhir nama beliau disebut-sebut ialah pada tahun 2011 apabila beliau dikatakan menubuhkan sebuah band baru semata mata hanya kecewa putus cinta.

Baru-baru ini, portal rotikaya menerima satu e-mail berupa gambar-gambar Sam Bunkface berseronok bersama seorang wanita yang cantik jelita dan seksi di Pulau Tioman.

Tidak pasti samada wanita itu ialah kekasih baru beliau atau bukan namun daripada cara mereka bergambar rasanya bukan sekadar kawan rapat kot.

Sememangnya, kisah cinta artis-artis tempatan sudah sinonim dengan percutian di luar negara walaupun baru dalam fasa bercinta. Yang penting dua-dua happy dan bahagia. Mari layan beberapa keping gambar Sam Bunkface enjoy dengan kekasih barunya.
2 Responses to "Gambar kekasih baru Sam Bunkface yang cantik dan seksi"

  1. Bukan nak kutuk...tapi tak LA lawa mana pun... Tlong LA bersopan sikit dalam berpakaian...walaupun bontot tu nampak mcm xdek selulit...simpanla utk hubby u. Xperlu tunjuk Sgt.
    Ikhlas for muslimah simpati...kesian

    BalasPadam
  2. hahaha nice she is fan of Arctic monkeys,,,suh la sam wat cover lagu AM satu hahahahaha

    BalasPadam

dzulCYBER